Facebook-u
Twitter-u

Za dodatnu sigurnost vozila,  moguće je ugovoriti i delimično kasko osiguranje, čiji su predmet sva standardno ugrađena stakla na motornom vozilu - osim stakala na svetlima i ogledalima.

Ovo osiguranje se zaključuje prilikom ugovaranja polise autoodgovornosti, na period od jedne godine ili kraće, u zavisnosti od trajanja polise autoodgovornosti. Uslov je da se istek osiguranja poklapa sa istekom osiguranja od autoodgovornosti, i da su zaključena u istoj osiguravajućoj kući.

Delimični kasko se zaključuje na sumu osiguranja prvog rizika koja je naznačena na polisi, a koja se iscrpljuje isplatom svake pojedinačne Ŕtete.
U okviru delimičnog kasko osiguranja moguće je izabrati kombinaciju osiguravajućih pokrića u skladu sa VaÅ”im potrebama.

 

Dodaj komentar
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i miŔljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greÅ”ke ili na uredjivačku politiku kaskooriguranje.info takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije kaskoosiguranje.info, već samo autora komentara!

VaŔe sugestije ili primedbe možete da poŔaljete na office@kaskoosiguranje.info. Hvala.

Vremenske prilike

Srbija

Danas
-0Ā°C
VazduŔni pritisak: 1021 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: I
Brzina vetra: 15 km/h
2020-12-04
12Ā°C
2020-12-05
16Ā°C
2020-12-06
15Ā°C
UV INDEX

Kursna lista

Auto MG

Stanje na graničnim prelazima

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

Mapa benzinskih pumpi

mapa benzinskih pumpi nis petrol

mapa benzinskih pumpi gazprom

mapa benzinskih pumpi kenz petrol

mapa benzinskih pumpi OMV petrol

Kalkulator putarine

It Dream Solution

Adver City

Radio City

Scroll to top

Na sajtu kaskoosiguranje.info koristimo funkcionalne cookie-je i spoljne skripte kako bismo poboljŔali VaŔe korisničko iskustvo. Saznajte viŔe