Triglav osiguranje

Осигурање.срб

Facebook-u
Twitter-u

Za dodatnu sigurnost vozila,  moguće je ugovoriti i delimično kasko osiguranje, čiji su predmet sva standardno ugrađena stakla na motornom vozilu - osim stakala na svetlima i ogledalima.

Ovo osiguranje se zaključuje prilikom ugovaranja polise autoodgovornosti, na period od jedne godine ili kraće, u zavisnosti od trajanja polise autoodgovornosti. Uslov je da se istek osiguranja poklapa sa istekom osiguranja od autoodgovornosti, i da su zaključena u istoj osiguravajućoj kući.

Delimični kasko se zaključuje na sumu osiguranja prvog rizika koja je naznačena na polisi, a koja se iscrpljuje isplatom svake pojedinačne štete.
U okviru delimičnog kasko osiguranja moguće je izabrati kombinaciju osiguravajućih pokrića u skladu sa Vašim potrebama.

 

Dodaj komentar
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na uredjivačku politiku kaskooriguranje.info takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije kaskoosiguranje.info, već samo autora komentara!

Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na office@kaskoosiguranje.info. Hvala.

It Dream Solution

Adver City

Auto MG

Radio City

Scroll to top
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd