Facebook-u
Twitter-u

Najbitnija stvar u saobraćaju jeste brinuti o sebi i drugima, ali nikako ne smemo izostaviti i brigu o našem vozilu. Ono je naš najbolji prijatelj na putu, šteditelj našeg vremena i živaca i ono bez čega ne bismo mogli da funkcionišemo danas. Ali, možemo slobodno reći da auto jeste mač sa dve oštrice, te od najboljeg prijatelja vrlo lako može postati najgori, mi smo tu da to ne dozvolimo!

Tačno je da nismo uvek u mogućnosti da utičemo na potencijalne nezgode na putu, eventualne krađe, na nepropisno parkirane sugrađane ili na neku elementarnu nepogodu koja preti da ugrozi naš automobil. I ako smo u vozilu i ako nismo, neminovno je da može doći do nekih nepredviđenih i neplaniranih okolnosti na koje nemamo uticaj. Iz tog razloga, postoji KASKO osiguranje, koje nam pruža mogućnost da zaštitimo svoje vozilo u svakom smislu.

Imam OBAVEZNO osiguranje vozila – da li mi je neophodno KASKO?

Da - KASKO osiguranje je preko potrebno svim vozačima, iako je stvar odluke i vodi se kao dobrovoljno.

Prilikom svake registracije, imamo proceduru osiguranja od autoodgovornosti, ili tzv. obaveznog osiguranja vozila, koje podrazumeva zakonsku obavezu osiguravajuće kuće da nas zaštiti, u slučaju potencijalne pričinjene štete trećem licu. To znači da naš osiguravač nas spašava finansijski u slučaju pričinjavanja štete nekom trećem licu u saobraćaju. KO vodi brigu o našem vozilu kada dođe do nastale štete – bilo da je načinjeno našom krivicom ili je apsolutno van našeg uticaja? Samo kasko osiguranje stoji kao zaštitnik u ovakvim situacijama i presrećni smo ako ga imamo u nekom ovakvom slučaju.

Šta je Kasko osiguranje?

Prijatelj našeg najboljeg prijatelja! Ovo osiguranje predstavlja osiguranje vozila od potencijalnih rizika i opasnosti. Pod rizicima se podrazumevaju razne saobraćajne nezgode, elementarne nepogode poput požara ili oluje, mnogobrojne krađe i slično.

Vaš je auto - odluka je na Vama

Na našem sajtu imate mogućnost da uz pomoć zahteva za kasko osiguranje, potražite najpovoljniju cenu kasko osiguranja za Vaše vozilo i na taj način sebi obezbedite znatnu uštedu u vremenu i novcu.

Pružamo Vam sve neophodne informacije o procedurama i uslovima neophodnim za osiguranje, uz pomoć kojih ćete biti dobro pripremljeni i moći ćete da lepo isplanirate svoje vreme i osigurate svoju budućnost i budućnost Vašeg vozila!

Dodaj komentar
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na uredjivačku politiku kaskooriguranje.info takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije kaskoosiguranje.info, već samo autora komentara!

Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na office@kaskoosiguranje.info. Hvala.

Vremenske prilike

Srbija

Danas
30°C
Vazdušni pritisak: 1017 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: SSZ
Brzina vetra: 9 km/h
2024-07-21
31°C
2024-07-22
31°C
2024-07-23
31°C
UV INDEX

Auto MG

Stanje na graničnim prelazima

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

Mapa benzinskih pumpi

mapa benzinskih pumpi nis petrol

mapa benzinskih pumpi gazprom

mapa benzinskih pumpi kenz petrol

mapa benzinskih pumpi OMV petrol

Kalkulator putarine

It Dream Solution

Adver City

Radio City

Scroll to top

Na sajtu kaskoosiguranje.info koristimo funkcionalne cookie-je i spoljne skripte kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Saznajte više